1 Ui, fijngesneden
2 Teentjes knoflook, fijngesneden
200 gr. Half-om-half gehakt.
1/2 Theelepel rozemarijn
1 Theelepel salie
1 Theelepel tijm
125 gr. Kastanjechampions, fijngesneden
1 Theelepel tomatenpuree
125 ml. Rode wijn
125 ml. Crème fraîche
400 gr. Tomatenblokjes
40 gr. Parmezaanse kaas, geraspt.
8 Canneloni-buisjes
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit wat olijfolie in een pan en bak het uitje met de knoflook gedurende 5 minuten op matig vuur. Voeg het gehakt, de champions en de kruiden toe en bak dit voor 5 minuten. Voeg de tomatenpuree en de wijn toe en reduceer tot de wijn is verdwenen. Breng op smaak met zout en peper en laat het afkoelen. voeg er dan 1 eetlepel crème fraîche aan toe.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een pan en voeg de tomatenblokjes toe. laat dit 5 minuten doorkoken en voeg dan de rest van de crème fraîche en een eetlepel parmezaanse kaas toe. Roer dit goed door.
Vul de canneloni-buisjes met de gehaktvulling en leg ze in een ovenschaal. Bedek deze met de tomatensaus en bestrooi ruim met de parmezaanse kaas. Zet in de oven gedurende 30 minuten.
Canneloni |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten