donderdag 22 mei 2014

Canneloni

Canneloni

1 Ui, fijngesneden
2 Teentjes knoflook, fijngesneden
200 gr. Half-om-half gehakt.
1/2 Theelepel rozemarijn
1 Theelepel salie
1 Theelepel tijm
125 gr. Kastanjechampions, fijngesneden
1 Theelepel tomatenpuree
125 ml. Rode wijn
125 ml. Crème fraîche
400 gr. Tomatenblokjes
40 gr. Parmezaanse kaas, geraspt.
8 Canneloni-buisjes

Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit wat olijfolie in een pan en bak het uitje met de knoflook gedurende 5 minuten op matig vuur. Voeg het gehakt, de champions en de kruiden toe en bak dit voor 5 minuten. Voeg de tomatenpuree en de wijn toe en reduceer tot de wijn is verdwenen. Breng op smaak met zout en peper en laat het afkoelen. voeg er dan 1 eetlepel crème fraîche aan toe.

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een pan en voeg de tomatenblokjes toe. laat dit 5 minuten doorkoken en voeg dan de rest van de crème fraîche en een eetlepel parmezaanse kaas toe. Roer dit goed door.

Vul de canneloni-buisjes met de gehaktvulling en leg ze in een ovenschaal. Bedek deze met de tomatensaus en bestrooi ruim met de parmezaanse kaas. Zet in de oven gedurende 30 minuten.

Canneloni


Geen opmerkingen:

Een reactie posten