200 gr Pastameel
2 Eieren
300 gr Gehakt
50 ml. Rode wijn
125 gr. Champions, fijngehakt
125 gr Creme fraiche
50 gr Parmezaanse kaas, geraspt
1 Eetlepel Italiaanse kruiden
400 gr Tomatenblokjes
2 Eetlepels verse basilicum, fijngesneden
1 Ui, fijngesneden
1 Teentje knoflook, fijngesneden
Maak het pastadeeg met het meel en 2 eieren en leg dit voor een half uurtje in de koelkast.
Bak het gehak rul. Voeg de wijn toe en reduceer dit. Meng dit met de champions en laat dit 10 minuten sudderen. meng de Italiaanse kruiden, de creme fraiche en de parmezaanse kaas door het gehaktmengsel. Draai de pasta door de machine tot stand 7 en maak de ravioli. Bewaar ze op een schone theedoek.
Fruit de ui en knoflook glazig en voeg de tomatenblokjes toe. Voeg de basilicum toe en laat 20 minuten sudderen. Kook de ravioli gaar en meng ze door de saus. Serveren met wat Parmezaanse kaassnippers.
Ravioli met tomatensaus |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten