donderdag 30 april 2015

Zuccotto

Zuccotto

2 pakken lange vingers
150 ml. Grand Marnier
1 Grote kop koffie
350 ml. Slagroom
50 gr. Cacaopoeder
2 Eetlepels poedersuiker
100 gr. Pure chocolade, fijngehakt
10 amandelen, fijngehakt

Bekleed een bolle, hoge schaal met huishoudfolie. Meng de koffie met de Grand Marnier. Leg alle lange vingers op een plat bord en besprenkel ze met de koffiemix tot ze slap worden. Bekleed de binnenkant van de schaal met lange vingers.

Klop de slagroom stijf en verdeel deze over 2 kommen. Zeef de cacaopoeder en poedersuiker boven de ene kom en meng dit goed. Bekleed de lange vingers-laag met dit mengsel. Doe de amandelen en chocolade in de tweede kom en meng dit goed. Doe dit ook in de schaal en bedek alles met een laag lange vingers. doe er wat huishoudfolie overheen en zet er een bordje bovenop. Zet dit 4 uur in de koelkast of vriezer. Stort de zuccotto op een bord en verwijder de huishoudfolie.

Zuccotto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten