donderdag 9 januari 2014

Kipfilet gevuld met pesto en mozzarella

Kipfilet gevuld met pesto en mozzarella

2 Kipfilets
2 Eetlepels pesto
1 Bol mozzarella
50 gr. Bloem
2 Eieren
200 gr. Broodkruim

Verwarm de oven voor op 200 °C. Prik met een scherp mes in de kipfilet en snij de binnenkant los, zonder de wanden door te steken. Schep de pesto in het gat en steek daar een flink stuk mozzarella in. Sluit het gat met een cocktailprikkertje.

Zet drie borden klaar, één met bloem, één met de losgeklopte eieren en één met de broodkruim. Kruidt de kip met peper en zout en haal de kipfilet eerst door de bloem, daarna door het ei en als laatste door de broodkruim, zodat alles goed bedekt is met broodkruim. Bak de filets aan beide zijdes goudbruin.

Leg de kip in een ovenschaal, en zet deze 10 minuten in de oven. Serveren met caprese en gebakken aardappeltjes.

Kipfilet gevuld met pesto en mozzarella


Geen opmerkingen:

Een reactie posten